Desing peisajistic - aceasta
este o artă și vocația noastră

Desing peisajistic - aceasta 
este o artă și vocația noastră

Desing peisajistic Chișinău

Caută în catalogul nostru

După denumire
  Acasă   |   Catalog   |   Servicii   |   Comandă poștă   |   Lucrări   |   Contacte  
  
Catalog

Noutăți

15.07.2013  Atenție!

În compartimentul "Produse suplimentare" sa adăugat produsul "Ghiveci de flori". Un mare asortiment cu diferite forme și destinație.

La noi puteți găsi cea mai largă gamă de plante și material săditor pentru spații publice, terenuri individuale și private, pentru construcții noi, la cele mai reduse prețuri.

Unele din plantele noastre exotice sunt expuse în hotelul "Luna" din Chișinău.

Desing peisajistic de amenajare a teritoriului, grădinăritul.

Bine ați venit pe pagina dedicată grădinăritului și peisagisticei în Chișinău, Republica Moldova, a companiei "Giardino". Dacă sunteți proprietarul unei case și va-ți decis să vă ocupați de peisagistica parcelei, atunci această pagină este pentru Dumneavoastră. Sperăm ca timpul petrecut pe aceste pagini veți obține cele mai utile informații.

Compania "Giardino" activează în piața de acordare a serviciilor în domeniul de design peisagistic, de îmbunătățire a zonelor verzi, de creare a peluzelor, de creare a gardurilor vii, florăriilor și peisagelor alpine în Chișinău și Republica Moldova.

Experții companiei noastre vor distribui plantele în curtea Dumneavoastră în acea ordine, ca să obțineți cele mai pozitive emoții de la gradină.

Noi vă vom ajuta la planificarea eficientă a peisajului, la amenajarea peluzei verzi, la repartiția rațională a arborilor și arbuștilor plantați, pentru a crea compoziții înteresante cu culori originale, la proiectarea gradinilor de flori. Cu ajutorul nostru, puteți extinde gama de plante în gradina Dumneavoastră, puteți primi sfaturi de la experții pentru îngrijirea plantelor.

Sarcina noastră principală - este crearea frumuseții și armoniei. Ca regulă, noi venim atunci cînd construcția Dumneavoastră este pe sfîrșite, pentru a înlocui munții de moluz și gunoaie cu peluze verzi, pomi fructiferi și ornamentali, arbuști floricoli, peisage alpine și florării.

Noi executăm lucrările în contact permanent cu clientul, în termenul contractat, inclusiv și pe etape. La executarea lucrărilor de amenajare ținem cont de doleanțele Dumneavoastră.

Executăm lucrări de amenajare atît pentru zona mari cît si pentru zone mici: peluze, plantarea arborilor și arbuștilor, garduri vii și florării - toate lucrările se îndeplinesc la cel mai înalt nivel.

Scopul nostru principal este de a reda un aspect frumos ca în rezultatul final să va îndeplinească dorința, interesul, abilitatea și să vă încadrați în peisajul creat.

Avem permanent în vînzare arbori și puieți forestieri: mesteacăn, păducel, fag, vișin, ulm, gledicie, carpin, stejar, salcie, catalpa, castan, arțar, tei, scoruș, plop, agud, frasin; conifere: ginkgo, molid, chiparos, zada, ienupăr, brad, pin, tisă, brad canadian, thuja; arbusti: barbaris, brebenoc, euonymus, wegeyla, corn, deutsia, genista, viburnum, rhododendron, cotoneaster, laur, alun, ilex, cimișir, liliac, spirea, forsythia, mărăcini; și desigur: liane, plante perene, flori, ierburi ornamentale, plante pentru garduri vii, plante pentru formă tunsă, pomi fructiferi.

Activînd în domeniul de design peisagistic, suntem responsabili de serviciile prestate față de clienți, folosim cel mai calitativ material săditor, cele mai calitative plante și soluri. Pentru toate tipurile de servicii prestate compania duce responsabilitate și acordă garanție.

Suntem bucuroși întotdeauna să vă ajutăm!

 

Copyright © Giardino 2012
Elaborat LM-WebLaboratory
Elaborare și dirijare
- CMS SiteEdit