Despre noi

Giardino înseamnă profesionalism, încredere, orientare spre client şi nevoile sale, dar şi o experienţă de peste 10 ani pe piaţa. Vă oferim o gamă bogată şi variată de semințe și material săditor de legume, flori, arbori şi arbuşti fructiferi și plante ornamentale. Colaborăm cu pepiniere de renume și producători consacrați din întreaga Europă. Gama de produse pe care o comercializăm este în totalitate certificată calitativ şi este selectată personal de către specialiștii noștri agronomi. Pe lângă furnizarea unui material săditor de cea mai înaltă calitate, vă oferim asistență specializată telefonică şi online, prin intermediul operatorilor noștri, care vă stau la dispoziție cu detalii sau informaţii suplimentare.

Ne puteți găsi prin GPS:

Urmăm întocmai motto-ul companiei noastre: ”Tot ce e mai bun pentru tine” și îți oferim material săditor de o calitate ireproșabilă.

Avem contact direct cu pepiniere exclusiviste, care ne furnizează plante vii și ne asigură de calitatea superioară a acestora. Materialul săditor este depozitat în camere frigorifice, la temperaturi optime de păstrare și este scos doar în momentul optim al împachetării și expedierii acestuia. Premergător expedierii, acesta trece printr-un proces de examinare și se va expedia doar materialul săditor care este conform calitativ din toate punctele de vedere.

Țelul nostru este să îţi oferim cel mai bun material săditor de pe piață. Am selectat pentru tine doar produse de top, pentru ca tu să poţi achiziționa tot ce ai nevoie, dintr-un singur loc. Oferta noastră este reactualizată anual cu sute de produse, în exclusivitate, doar pentru tine.

AVANTAJELE MAGAZINULUI ONLINE GIARDINO:

 • Asortiment bogat şi variat –Catalogul de produse este actualizat în mod regulat și este reînnoit atât cu soiuri populare dar și cu inovații ale pepinierelor acreditate.
 • Modalități flexibile de plată – online, prin card bancar, sau ramburs, la livrare – Alege opţiunea de plată cea mai potrivită pentru tine. Plătind online, câştigi timp, într-un mediu absolut securizat, fără costuri sau comisioane ascunse. În plus, toate comenzile achitate online vor avea întâietate la expediere.
 • Produse certificate - produse calitative, la preţuri competitive
 • Garanţie 100%, pentru tot materialul săditor viu, timp de 90 zile – Comercializăm semințe și material săditor de cea mai înaltă calitate, perfect aclimatizate pentru condițiile țării noastre. De aceea, avem încredere în produsele noastre şi îţi acordăm 90 de zile, garanţie completă, de la primirea coletului.
 • Împachetare specială, individuală, pentru fiecare categorie de produse – Procesul de ambalare este unul minuțios și este special conceput pentru ca plantele vii să fie optim hidratate și fixate, pe durata livrării. Materialul săditor va ajunge la destinație la fel de viguros precum a părăsit depozitul nostru.
 • Acoperire naţională - expediem colete oriunde în Republica Moldova
 • Informare în timp real prin e-mail şi SMS, cu privire la stadiul comenzii tale  – Te ţinem permanent la curent cu stadiul comenzii tale şi perioada de livrare, precum şi data exactă de expediere.
 • Alegerea produselor și plasarea comenzii, simplu și rapid  – Pagina magazinului nostru online este bine structurată și ușor de folosit. Istoricul comenzilor este stocat în contul tău de client. Conținutul și stadiul comenzilor în expediere poate fi verificat printr-un singur click.
 • Promoţii, oferte speciale şi cadouri –în mod regulat, venim în întâmpinarea ta cu promoții, reduceri de preț spectaculoase și cadouri uimitoare!
 • Serviciu de asistenţă telefonică şi online, specializat – operatorii noștri îți stau la dispoziție pentru informații sau detalii suplimentare cu privire la produsele sau serviciile Giardino.
 • Reputaţia unui magazin de încredere, cu o experienţă de peste 10 ani
 • Secţiune de noutăți, unde găseşti o mulţime de articole interesante, din lumea plantelor şi nu numai

ÎŢI MULŢUMIM PENTRU ÎNCREDEREA ACORDATĂ ŞI SUNTEM ONORAŢI SĂ TE AVEM CA ŞI CLIENT!