Proiectarea peisajului

Grădinile de flori, iazuri, foișoare, peluze. Când acestea sunt create stilat, corect și cu gust - este vorba deja despre o adevărată artă, aceasta numindu-se design de landşaft. Există oameni care au un gust deosebit, dar nu au cunoștințe și abilități pentru a ține cont de toți factorii importanți din domeniul peisajului. Există persoane cu cunoștințe de biologie, sol, condiții climatice și compatibilitatea soiurilor de plante cu aceste condiții.

Design-ul de landşaft sau peisagistica implică cooperarea specialiștilor din diverse domenii care își aplică cunoștințele, își completează reciproc munca și obțin rezultatul care încântă clientul și oaspeții săi.

Proiectarea peisajului prezintă interlegătura a diferite științe și tendințe, care par a fi incompatibile: arhitectura şi botanica, construcții şi biologia, design şi filosofia.

Designerul lucrează la proiectul de plantare pentru grădină, ținând cont de preferințele dvs. deoarece specialistul ține cont de toți factorii, se consultă cu specialiștii, găsește tot de ce este nevoie sau vă ajută să găsiţi rapid și cu exactitate. De aceea, puteți fi sigur că grădina dvs. va fi utilizată în funcție de potențialul său, ceea ce înseamnă plante frumoase, înflorite, copaci sănătoși, puternici, iarbă verde, proaspătă. Vă veţi bucura de acestea mai mult de un an.

O grădină curată, sănătoasă, bine îngrijită măreşte prestigiul dvs., ceea ce înseamnă, că merită să încredințați amenajarea sa profesioniștilor.și capacitățile solului de a creşte plantele numite. Timpul și eforturile dvs. sunt minime,