Vânzarea plantelor

Facem lumea un pic mai frumoasă. Avem în stock şi la comandă o selecție uriașă de plante diferite, pentru fiecare gust şi din diferite categorii de preț. Pe site-ul nostru veți găsi o varietate de soiuri și vă vom ajuta să alegeți ceea ce vă convine.

Clienții noștri primesc gratuit consultaţie de specialitate privind selecția și plantarea plantelor. Puteți plasa o comandă online prin intermediul site-ului sau puteți alege necesarul într-o creșă sau în unul din magazinele noastre. Adresele și metodele de comunicare sunt indicate pe pagina principală.

Pentru volumuri mari de comenzi oferim transport gratuit. Detaliile sunt negociate separat. Clienții noștri valorează, de aceea avem grijă de timpul și sănătatea dvs. și ne ocupăm de toate. Agronomiștii companiei noastre vă pun la dispoziție materiale de plantare sănătoase, de înaltă calitate.

Pentru a asigura un rezultat decent, oferim o serie de servicii în baza unui contract. Gama de servicii implică dezvoltarea unui proiect de plantare și decorare a șantierului, achiziționarea de plante din magazinul nostru, analiza solului, plantarea, îngrijirea și întocmirea unui plan de irigații, instalații de procesare. Costul total al acestor servicii depinde de tipul, numărul de plante și de mărimea amplasamentului pe care se va efectua plantarea.

Orice idee are dreptul de a fi îndeplinită. Ne spuneţi ce doriţi să vedeţi în grădina dvs., iar noi vom selecta tot necesarul și vom aranja într-o compoziție de invidiat. Dacă nu vă puteţi hotărî la ceva anume, nu ezitați să ne scrieți sau să ne sunați și vă vom ajuta cu plăcere să faceți o alegere plăcută şi plăcută în acelaşi timp!

Fă un pas către grădina viselor tale împreună cu noi.