Tratarea plantelor de dăunători și boli


O plantă sănătoasă, ca şi o persoană sănătoasă, arată bine și cu adevărat frumos! O plantă sănătoasă, bine îngrijită, îţi dă energie de viaţă. Vrei s-o admiri, să-i atingi frunzele, iar florile ei te încântă. O astfel de plantă este admirabilă.

O senzație complet diferită oferă o plantă cu puţine frunze, tulpină subțire şi slabă, flori care abia se ţin pe tulpină. Nu ai deloc dorinţă să priveşti la ea. De obicei este foarte dificil să salvezi o plantă bolnavă, și de multe ori pur și simplu imposibil.

Acesta este motivul pentru care tratamentul preventiv al plantelor din grădina ta este atât de important! La urma urmei, este mai ușor să previi o boala decât să o tratezi.

Ce este necesar pentru a te asigura că plantele preferate sunt întotdeauna într-o stare excelentă și au un aspect sănătos? Iată câteva puncte importante:

 - alege iniţial plantele potrivite regiunii tale, rezistente la condițiile meteorologice, boli și dăunători din zona ta;

 - tratează plantele în conformitate cu calendarul de prelucrare, folosind dozajul și metoda corectă de prelucrare;

 - hidratează și alimentează solul după necesitate, ținând cont de perioada anului, condițiile meteorologice, starea solului.

Echipa noastră de experți te ajută atât în alegerea plantelor pentru grădină, atât și în compunerea orarului de prelucrare și udare.

1.

Stropirea arborilor (de înalțime mică)

buc.

от 600

Amestec (insecticide, fungicide)

2.

Stropirea arborilor (de înalțime medie)

buc.

от 800


3.

Stropirea arborilor (înalți)

buc.

от 1000*

* Prețul se calculează ținând cont de înălțimea și puterea plantelor

4.

Stropirea arbuștilor

buc.

от 300


5.

Stropirea arbuștilor (garduri vii)

1 m.p

от 300


6.

Stropirea arborilor cu frunza veșnic verde

100 m2

(ar)


от 2500Tratarea plantelor de dăunători și boli este o procedură destul de complicată, care necesită experiență și abilitate. Este foarte importantă pregătirea corectă a soluției, deoarece chiar și mici erori nu pot da rezultatul dorit sau chiar distrug complet planta. Din acest motiv este necesar să încredințați pulverizarea copacilor profesioniștilor. Giardino este gata să vă pună la dispoziție specialiștii săi care vor fi bucuroși să vă ajute. Puteți comanda stropirea copacilor, contactându-ne, folosind una dintre metodele enumerate pe site.